Het verschil tussen PC´s en iMac´s

Het verschil tussen PC´s en iMac´s, ofwel waarom Mac?

Met de stijgende populariteit van de Apple iMac en Macbook vragen steeds meer mensen zich af wat nou het grote verschil is tussen een Windows PC en een Mac.

In bovenstaande filmpje krijgt u een beter beeld van de mogelijkheden van Apple’s OS X besturingssysteem. (Of klik hier)

In bijna iedere TV Soap die voorbij komt zie je inmiddels de Apple iMac of Macbook ook voorbijkomen, waardoor de consument zich met een Apple Mac series steeds meer gaat thuis voelen.

Door het maken van vooruitstrevende producten met een hoogwaardig kwaliteit en een uniek design heeft Apple veel mensen al weten te overtuigen.

Maar niet alleen de buitenkant moet mooi en toekomstgericht zijn, Apple’s OS X besturingssystem heeft zich inmiddels ook meer dan bewezen.

Naast de grafische wereld gaan ook steeds meer consumenten en zakelijke gebruikers over op een iMac of Macbook. Een Apple werkt uiteindelijk efficiënter, geen problemen met virussen en Mac OS X is ook stabieler als Windows.

Als je er nog nooit mee hebt gewerkt is het even wennen, maar als je verhuisd weet je na 1 dag ook niet heel de wijk uit je hoofd ofwel dan ben je ook zoekende. Na 2 à 3 weken werken met een Mac zal je zien dat het al stukken prettige werkt.

Hieronder een aantal voordelen:

Mooi design

Compact

Hoogwaardige kwaliteit

Snellere opstart tijd

Geen driver problemen

Beter gebruik van het ram geheugen

Gebruik van Intel processoren

Betere audio & video kwaliteit & ondersteuning

Lichtere software

Simpel en overzichtelijk voorkeurspanel

Geen anti-virus programma nodig

Overzichtelijke menu’s

Nauwelijks vastlopers

Bij een vastloper, simpel “stoppen” te forceren

Geoptimaliseerde software zoals iWork, iLife, Aperture, Adobe etc.

Het bureaublad met totaal andere features zullen nieuwe gebruikers dan ook doen verbazen. Mocht je er niet uitkomen dan biedt de supportafdeling van Apple uitkomst.

Een iMac komt pas echt tot zijn recht ten opzichte van een PC wanneer je deze ook echt gebruikt. Voor alleen internetten, Office applicaties en chatten kan men het beter bij een PC houden.

Voor de echt gamer blijft een Windows PC nog ook altijd de betere keuze, ofwel gamen op een iMac of Macbook is dan ook niet aan te raden. Kijk voor goeie en betaalbare Windows game PC’s hier.

Published by: Imacs.nl